Σχετικά με εμάς

To pawfessionals.gr είναι το δημιούργημα 2 ανθρώπων, ενός ζευγαριού που τους ένωσε η αγάπη τους για τα ζώα μιας και γνωρίστηκαν χάρη σε αυτά!

Δημιουργήσαμε αυτή την επιχείρηση απο το μηδέν με πολλή αγάπη, θέληση, υπομονή και επιμονή. Έχοντας οι ίδιοι 2 σκύλους και μια γάτα, προσπαθούμε να δίνουμε προτεραιότητα στις ανάγκες του κατοικιδίου αλλα και του κηδεμόνα του, να προβλέπουμε τις τάσεις, να εκσυχρονιζόμαστε συνεχώς και να εξειδικευόμαστε σε αυτό που κάνουμε!

Δραστηριοποιούμαστε εδώ και χρόνια με φιλοζωικές οργανώσεις στεκόμενοι πάντα δίπλα τους και βοηθόντας πολλά κατοικίδια να βρούν ένα σπίτι μέσω αυτών. 
Η ασχολία μας με τον κυναθλητισμό και την εκπαίδευση, η συμμετοχή μας ως μέλη στον Κυνολογικό Ομιλο Ελλάδος, τα σεμινάρια που έχουμε παρακολουθήσει σχετικά με την διατροφή, την ευζωία και την φυσική κατάσταση των κατοικιδίων και το πτυχίο του Βοηθού κτηνιάτρου που κατέχουμε, είναι οι βάσεις ώστε το τελικό αποτέλεσμα να μην είναι απλά ενα προιόν, αλλά μια εμπειρία και αυτό είναι που μας κάνει ξεχωριστούς.

 

Γι αυτό λοιπόν το pawfessionals.gr, είναι ένα site στο οποίο μπορείτε να περιηγηθείτε γρήγορα, να βρείτε αυτο που ψάχνετε εύκολα και να κάνετε τις αγορές σας με ασφάλεια.


Το μόνο που έχετε λοιπόν να κάνετε ειναι να εμπιστευτείτε τους Pawfessionals! Εξάλλου όπως σας προτείνει και το μότο μας "leave it to the paws"

Καλώς ήρθατε στην οικογένεια μας!

 

 

Για οποιαδήποτε απορία έχετε ή ακόμη και για τηλεφωνικές παραγγελίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Αρ. ΓΕΜΗ: 163034703000
Ηλεκτρονικό Κατάστημα: https://pawfessionals.gr
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 211 3332486
Διεύθυνση Αποθήκης: Οδυσσέως 17, Περιστέρι 121 33

E-mail: info@pawfessionals.gr